Scriu romane polițiste, dar nu trăiesc din asta! De mai bine de 16 ani lucrez în comunicare și marketing. Un domeniu vast, care a fost îmbogățit de apariția Internet-ului și ulterior de apariția și dezvoltarea canalelor media. Norocul meu a fost că am învățat și am lucrat în marketing-ul clasic, dar am o experiență la fel de bogată și în zona digitală. Poate chiar mai bogată.

Promovare autori

Fie că ești debutant sau autor consacrat, autor independent sau publicat la o editură, ai nevoie de o prezență în media online. Publicarea la o editură nu exclude partea proprie de promovare. Dacă nu știi cum se face, dar înțelegi că este necesară, nu trebuie decât să-mi scrii.

Social media

Mă ocup în mod activ de promovarea autorilor și editurilor pe Facebook, atât organic, cât și prin reclame. Creez o strategie de marketing și una de comunicare, pe care ulterior le pun în practică ca un consultant de marketing extern.

Lansări de carte

Pandemia din 2020 a schimbat multe lucruri, iar acest lucru s-a reflectat și în evenimentele de carte. Am dobândit experiență în lansările online și evenimente transmise live pe Facebook sau Discord și am descoperit alături de autori că dacă organizezi totul cu pasiune, rezultatele sunt similare evenimentelor offline.

Prețuri

Prețurile pentru comunicarea în social media pleacă de la 199 lei/lună, strategiile au un preț fix, de 499 lei, iar lansările de carte au un preț variabil, în funcție de obiective.

Vrei să lucrăm împreună?

Trimite-mi un mail și hai să ne cunoaștem!